Allmänna villkor för beställning på Stenugnen

Allmänna villkor
Betalning
Kortbetalning Visa/Mastercard
Fakturabetalning
Personuppgifter
Kontakt

Stenugnen hälsar dig välkommen som kund och användare av de tjänster som vi erbjuder. Vi arbetar hårt för att du skall bli nöjd med våra tjänster och ber dig kontakta oss om du har några synpunkter eller förslag till förbättringar. Nedan redovisas de villkor som vi tillämpar för våra tjänster generellt.

Till toppen av sidan

Allmänna villkor
Stenugnen tillämpar SHR:s regelverk "att bo på hotell". SHR är den ledande branschorganisationen i Sverige för hotell- och resturanger.

Till toppen av sidan

Betalning
Du kan betala med faktura. Samtliga priser och avgifter är inklusive mervärdeskatt.

Till toppen av sidan

Fakturabetalning
Villkor för fakturabetalning 30 dagar. För att betala mot faktura måste beställaren ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige. Vid försenad betalning debiteras dröjsmälsränta om 2% per månad från fakturans förfallodag. Vid påminnelse debiteras lagstadgad avgift om för närvarande 50 kr. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer.

Till toppen av sidan

Kortbetalning Visa/Mastercard
Köpen sker över en säker anslutning (SSL) där vi aldrig kommer i kontakt med kortnumren. Det är www.dibs.se som står för den tekniska säkerhetslösningen så du kan känna dig helt trygg när du betalar med kort hos oss. Det är kostnadsfritt att betala med kort.

Till toppen av sidan

Personuppgifter
Stenugnen garanterar att användarens personuppgifter hanteras i enlighet med Personuppgiftslagen (1998:204). Det innebär att vi endast behandlar de personuppgifter som erfordras för att ge användaren bästa service. Genom att Användaren accepterar dessa Allmänna villkor godkänner användaren också att dennes personuppgifter lagras hos Stenugnen.

Till toppen av sidan

Vid frågor angående ovanstående villkor kontakta Stenugnen på:

E-post: info@stenugnen.nu
Internet: www.stenugnen.se
Telefon: 0498-210 211
Adress: Korsgatan 4-6
SE-621 57 Visby
Sweden

Till toppen av sidan