• Stenugnen
  • Stenugnen
Havsnära boende innanför muren

Erbjudande

Om du har hittat oss via sökmotorerna så har du automatiskt en bokningsrabatt om 50kr när du anger bokningskoden du fick.

Vi har också attraktiva priser på rum under höst- och vintersäsong.

 Vill du bo billigt i Visby så har vi boende för dig under alla säsonger  på året.

Prisexempel vinstersäsong 2014 (t o m 30 april 2014), priser per natt, från:

Dubbelrum i annexet: 675 kr

Enkelrum: 750 kr

Dubbelrum: 799 kr

Familjerum i annexet: 799 kr

 
GOTLANDSMYS

Gotland har mycket att erbjuda för dig som vill komma ifrån vardagens stress. Varför inte spendera en avkopplande weekend på härliga Gotland? Här kan du ta långa renande promenader vid havet och shoppa i lugnare tempo, både gotlänskt konsthantverk och diverse delikatesser.

Efter promenaden eller shoppingturen så kan ni slå er ner med en tidning i Hotell Stenugnen´s mysiga lobby och ta er en rykande kopp te eller en kopp nybryggt kaffe från Arvid Nordquist.

Om ni skulle vilja ta hand om er lite extra så hjälper vi gärna till att boka en välgörande behandling hos någon av våra samarbetspartners.
 

 

 

SMYGSTARTA JULFIRANDET FÖR 745:-/per person! Fira in julen med boende på Hotell Stenugnen och avnjut senare på kvällen ett julbord (ex. dryck) på Packhuskällaren! Allt detta för endast 745:- per natt och person med del i dubbelrum.

Erbjudandet gäller endast fredagar eller lördagar fr o m den 29 november t o m den 20 december 2014 och bokas direkt hos Hotell Stenugnen. OBS! Att erbjudandet kan inte kombineras med annat erbjudande och bokas på telefon 0498-210 211 eller via mail
info@stenugnen.nu

Välkomna till vårt mysiga hotell i Visby!

  

 

 

 

RUMSPRISER

Dubbelrum S:
Från 799 SEK
Enkelrum:
Från 749 SEK
Annexet Dubbelrum:
Från 749 SEK
Annexet Enkelrum:
Från 679 SEK

Alla priser gäller per natt/rum

Nyheter

2014-03-07
Vovve får bo i Annexet

Nu får även våra fyrbenta...
Läs mer...

Utvecklad av Openit.seOpen IT